Monday, February 14, 2011

1408

 this post is about, what people seems to think about me, if some of you realized this was from that time when on Facebook, people has been exchanging some kind of code numbers and describe each other and post it on their status, so this is what i got from others. you can also add more on my comment box =)

1408 - sudah lama kenal dgn dia. tp even kenal2 mcm tu je, tau dia seorang yang baik hati (ewah) dan peramah. best la kalau sembang, x rs kekok. gossip pun layannn~ comel jugak. hahahaa.. :D apapun harap mantain friendship ni ya.

1408 : haa abg snior aku time sekolah menengah dulu . aku kenai dia time orentasi . time tu dia conduct group aku pi merayau keliling kolej . baik dia ni . byk benda dia tau pasai kolej. baguih2 . haha lama dh tak nampak muka dia nii . jadi lagumana laa dia laa ni . haha nanti kalau turun melaka roger2 laa nohh . friends forever :D

1408 : aku knal ngn mamat nie kt ksah..baek org nyer..ensem lak 2..no wonder la tuka awek mcm tuka bju..haish..dia nie dak band...smpai skang pn still aktif ngn band ksah..smangat collegian..keep it up guyz..kalu perangai 2 ble ukur ngn bintang..aku bg dia 10 dr 10 bintang..attitude terbaek dlm membe2 aku..

1408: kenal dia since high school.. Tapi setakat tau nama ja.. Dia sangat kreatif, baik hati dan easy going.. Boleh masuk dengan semua orang.. Paling fresh dalam memory, time dia tiba2 muncul masa orang tengah dating dan join lepak dalam kereta sampai larut malam.. Pastu hantaq dia balik rumah skali.. Haha.. Dia juga salah seorang saksi aku kena tinggal bas kat Shah Alam aritu.. Kah3.. And yes, friends forever.. :)

#1408~ I remember mase induction bawak telur puyuh ke hulu ke hilir. Tp yg sorg ni bijak. Die letak telur tu dlm bekas pastu die letak kapas. So telur tu safe dari pecah. Maknenye die pandai jage instrument. Pandai jage brg2. Dgn muke kesian mntk sain aku dah brape kali aku pun x ingat. Tp skrg bakal cikgu. Woohoo.. Maknenye induction dan telur puyuh tu berjaya jd kan ko sorg manusia.

~ 1408 - mamat paling baik pernah aku kenal. Dia selalu benci sedara aku si Pdude Spencer dari skolah lagi.. Tak tau pasaipa. Tapi dia baik. and gopren dia lawa.

1408: One of my bestest friends, kenal time dekat bas.. and yes.. komik sailormoon menbuatkan kami rapat.. terima kasih sailormoon (boleh??) dia ni good listener bila dia tak busy menjadi tumblrina.. haha friends forever

1408: kenal die kat fakulti muzik..mula2 tgk die mcm comel jugak budak ni..tp sekarang dah gemok..haha! die seorang yg boleh dibawa berbual and berbincang..suke membantu jugak..merepek pun serah kat die..walaupun tak rapat sgt tp bile lepak skali, rase mcm dah lame kenal..haha! god bless.. :D

1408: someone who r very caring,daring,n a dedicated senior...
suka makan rojak n choki-choki..
hehehe....

#1408 a very happy-go-lucky person. i always admire this guy's drawings and all those creative-cute-little-thingy.dear u, i think u can do better in that particular field (design or something) well, he love to candid people, oh yeah im pretty sure of that! gosh! and this guy is a person who always try to make everybody around him smiles and happy. thanks buddy! XD

1408: he was not really a significant figure at first, but once i get to know this guy; he is not dat bad AT ALL. he LOVES to talk n gossip! a weird kiddo at times. i think he can really be a great tesl student; his english is darn gud!he reminds me of my buddy; wan. cz they talk, and act n sound alike. he can be a gud harris!n i think i like him! :) **btw i miss himoredy :(

1408: my best frenz ever...met him when he promoted me to read harry potter...same class with him (i aconcagua)...i knoe he mis me and he knoe i mis him too...he got lesung pipit yang lebih dalam sebelah kiri....tallest among us...always sponsored me nice tshirt...hehehe...i called him kiko!!!!

1408 : kat zaman sekolah lg penah dgaq nama.sbb dia masuk band.tp bila masuk uitm bru kenal dia nie mcm na.huhu petah btoi brckp.ngee ada ja cita best2.hehe ska gelak gak la.huu

1408 : a very nice n talented person..lg senior than me, he treat me as a friend. bab2 art nie, die memang terer..walawei la wa ckp lu..start kenal tym join orchestra uitm kejap..wlaupun kejap, rse cm da lme kenai..

1408 : die mmg pelik... Tp best... Sgt sopan.. Kaki kartun disney... Best kalau borak movie dgn dier..n die manja.. Manja sgt.. Haha

: 1408, you are one of my friends that i can talk about everything. you are like a brother to me. CAMWHORING is our thing! haha! ingt time he and my other friends buat suprise bday party. selalu dia akn wish bday i, tapi on that day, dia ignore i and buat bodoh ja. i was so sad. tapi bila last last dpt suprise bday party tu, SERONOK! we used to do lots of fun and crazy thing together. haha. oh. ya. I LOVE YOU. :)

1408 - player trombone yang berkarisma, saksama dan adil. o_O'' erk? haha. tadala, dia ni senior aku, yang agak rapat time skolah dlu. dia ni sempoi walaupon dia suka memaku aku time dlu dlu. haha. lagi??! err... ha. dia byk menolong aku dlu kat skolah, terima kasih ek, rindu jgk aa dgn batch dia. lama tajumpa. okay, tu je kot, selamat berjaya dengan trombone ya. :D

1408 : very sweet guy .yes u are!... always "hye2" me whenever we bumped into dari zaman skolah smpai universiti.. heeeeeee..soft-spoken and funny ~am glad that u r one of my friend!!!

1408 ; kawan, senior. seorang yang gila(gilagila). saya respek sebab terer lukis kartun yang super cute. ingat nak colek kartun yg dia lukis tu tapi x pnh ingat. haha. kreatif baik hati kuat gosip jgk. aaa cepat sikit kawen! haha. sekian :D

1408: dia nih sorang kwn yg best bg ku.. baek banget! kacak! haha.. ckp pon sedap jer dengar.. pernh tgk dia mrh skali.. takut wo0o0o.. kalu nak lepak.. kena set time la.. bg smua ada.. bru gempak and best.. planning baek2 k next time.. :)

1408 : i know u since 2004 rite?? fuyoo lama gila kowt tp kan.awek dea lawa kot dea sgt fun kot. suka melukis then suka mai tnya "azmi cantek x?" ha.. bla dea boring ja mula la nk buat mcm ni la tu la haha *****(pfft) haha tp wku pling best adalah ***** ha.. kita ja yg taw kan?? haha mgundang gila. mmg da lma knai kn?? sya mnjadi jnior anda dri sekolah smpai lani kowt. urm.. hopefully kta happy mcm tiap2 ari ya :)

1408: a good friend walaupun xrapat sgt..has nice set of teeth bila senyum..im jealous...how did you that?

1408: a buddy with creative hand. just give him a piece of paper with colourful pen and he'll turn it to a wonderful piece of art. admire his works. he and his wonderful girlfriend very sweet together. love them both. ♥
and and his locker at music faculty is the most decorated!!

1408 - dulu knal muka ja skarang dah knal2 tegur..peramah n friendly masa 1st time jumpa dkt open house..Nampk mcm seorg yg sgt caring n baik :)

To my SENIOR ZAKIAN SULHI. hehe
actually i'm not interested in playing that numbers. haha
I wrote this msg so people will not send any number towards me anymore. haha
1408 : You're nice. Best Senior. Tidak sombong and easy to get know. :) You never ignore me everytime I say hye to you. :)
And 1 thing I like about u is, ur slang. .heeee
tidak berubah, and i like it. :)

No comments:

Post a Comment